//Forever Imperfect
Habis EXAM ..

Selasa, 22 Mei 2012 @ 12:06 PG | 0 Comment [s]

 kali nihh nak post pasal EXAM .. okey , ieka dah habis EXAM , awak dah habis ke belum ?? siapa yang belum habis tuhh , good luck k , jawab betul-II tau .. hihihi .. EXAM dah habis , apalagi cuti awal lha .. hihihi , jangan jeles pulak tau .. last paper tadi PENDIDIKAN ISLAM kertas 1 susah juga nak jawab tapi kertas 2 senang sikit , sekejap saja jawabnya .. hihihi ..


ieka buka saja FB , semua post pasal dah habis EXAM , tak boleh bla lha .. hihihi .. okey , ieka tak tahu lha kan nanti , ntah lulus atau tak exam kali nihh kan . soalan semua senang-II kan , ialah senang nak GAGAL .. memang susah lha , nak-II EXAM sejarah .. memang susah gila lha beb , macam nak meletup fikir tapi nasib baik tak melutup .. hihihi .. nak tanya kat awak yang ambil aliran KIMIA , PHYSIC and yang lain-II tuhh , susah tak nak jawab paper tuhh , ieka tengok macam susah saja .. susah ke senang awak .. yang senang tuhh , alhamdulillah .. kalau ieka ambil aliran tuhh , ieka sanggup tukar kelas ialah ieka nihh tak pandai macam awak , ieka cuma ambil aliran TASAWWUR ISLAM dengan P.SENI saja awak .. aliran nihh pun bagus jugak tau .. hihihi .. terBAIK lha siapa yang ambil aliran yang ieka dah sebut kat atas nihh tadi .. ieka hormat awak lha .. hihihi . :*


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


hye peeps ! welcome to my blog , hope you can leave you footstep on my shoutbox . thanks you :D
fb I // fb II // twitter


Navigations!

Diary About Loves Site


Let's Talk!


please drop nice word here
leave your link please !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Jujue Lyana

Best View at GOOGLE CHROME!