//Forever Imperfect
Sudah Lama Tak Update Blog

Khamis, 23 Februari 2012 @ 5:50 PG | 0 Comment [s]

hye-II semua , lama kan tak update blog kan , mesti rindu kan ?? thanks sebab rindu ieka .. hihih .. yang tak rindu tu , ADA AKU KESAH . Lupa pulak nak bagitahu yang blog ieka nihh dah berabuk dah , maklum lha tak ada masa nak update blog sebab banyak homework and banyak kerja kursus P.SENI . biasa lha budak ambil aliran SENI . hihihi .. korang ambil aliran apew ?? . aku harap korang sihat-II saja lha yer . lagi berapa bulan saja kan nak SPM .. makin dekat makin gementar lha tork . apa lagi ekh nak cerita nihh , k lha nak out dulu lha , bye semua .. :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


hye peeps ! welcome to my blog , hope you can leave you footstep on my shoutbox . thanks you :D
fb I // fb II // twitter


Navigations!

Diary About Loves Site


Let's Talk!


please drop nice word here
leave your link please !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Jujue Lyana

Best View at GOOGLE CHROME!