//Forever Imperfect
Janganlah Hina Aku Punya BLOG .. :(

Khamis, 27 Oktober 2011 @ 11:00 PTG | 0 Comment [s]

baca lha post terbaru nihh yang menyedihkan hati perempuan ieka nihh . :'( :'(

dah lama ieka tak update blog nihh .. berabuk sudah .. hihihi .. tengok tajuk kat atas nihh .. please lha jangan hina blog ieka yang tak seberapa nihh .. ieka tahu lha yang ieka nihh memang tak pandai nak edit-II blog nihh .. tolong lha .. ieka tahu yang blog ieka nihh simple saja .. tak cantik macam blog awak .. yelah awak lha .. simple saja kan , yelah siapa lha nak tolong ieka nihh .. hihihi .. janji orang baca blog ieka kan , yang tak baca tuhh , pergi jalan lha .. hihihi .. btw ieka sebenarnya jeles tengok korang punya blog cantik-II tuhh .. blog ieka saja yang buruk kan .. ieka harap awak faham lha yer .. (ayat macam minta penampar saja kan)  hihihi ..
k lha sudah lama online , ieka off dulu yer .. salam semua .. :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


hye peeps ! welcome to my blog , hope you can leave you footstep on my shoutbox . thanks you :D
fb I // fb II // twitter


Navigations!

Diary About Loves Site


Let's Talk!


please drop nice word here
leave your link please !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Jujue Lyana

Best View at GOOGLE CHROME!