//Forever Imperfect
Cantik Kan ..

Rabu, 5 Oktober 2011 @ 2:28 PG | 2 Comment [s]

 
Ehem Ehem .. gadis yang di bawah nihh .. oit .. bawah nihh saja lha .. oii .. pandang mana tuhh .. nihh lha .. gambar yang kat bawah nihh .. haa .. yang paling cute nihh .. hihihi .. dia member ieka kat FB yang paling comel and paling cute sekali tau .. nama dia Julyana Atika .. panggil jue saja .. tengok-II lha gambar dia , pastu baca post kat gambar yang paling akhir sekali tau .. senyum sikit . ;)





dah puas tengok gambar dia .. hihihi .. nihh nak story sikit  pasal dia nihh .. dia ni kan comel sgtsgtsgt .. suka tengok pic dia .. hihihi .. ieka suka kawan dengan dia tau .. dia nihh sporting + lucu + menawan = cantik (ayat tak boleh bla) happy kawan dengan dia .. walaupon tak pernah jumpe , tapi kan ieka dapat rasa yang dia nihh baik sgtsgtsgt .. jue sorry tau curi gambar awak senyap-II .. hihihi .

dah penat menaip nihh .. kalau nak cerita pasal jue nihh .. setahun pun tak habis .. kan jue .. hihihi ..
bye !!!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


hye peeps ! welcome to my blog , hope you can leave you footstep on my shoutbox . thanks you :D
fb I // fb II // twitter


Navigations!

Diary About Loves Site


Let's Talk!


please drop nice word here
leave your link please !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Jujue Lyana

Best View at GOOGLE CHROME!