//Forever Imperfect
HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!

Selasa, 27 September 2011 @ 1:52 PG | 0 Comment [s]

HAPPY BIRTHDAY TO ME !! HAPPY BIRTHDAY TO ME !! HAPPY BIRTHDAY TO ME !!
HAPPY BIRTHDAY TO ME !! hihihi .. dah tua daahh .. family tak sambut pun besday ieka .. tapi kan kawan-II ieka semua sambut birthday ieka kat sekolah siap buat kan ieka kek tadi sampai main suap-II dengan ieka .. hihihi .. sedap sgtsgtsgt .. thanks WAWA .. sayang awak .. thanks juga pada kawan-II kat FB , kat kelas and my family + bakal kakak ipar coz wish my birthday .. especially PUTERYBABY(eykin) , EIKYEN , EYRA , SHUE , EIYQAH , EJAH and banyak lagi lha .. sorry lha if nama u all tak ada .. tak ingat lha wey .. hihihi .. tak ingat jugak pada NADYA .. coz bagi ieka present .. cantik sgtsgtsgt .. nanti ieka pakai k .. sayang u all tau .. mmuuaaahhh sikit .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


hye peeps ! welcome to my blog , hope you can leave you footstep on my shoutbox . thanks you :D
fb I // fb II // twitter


Navigations!

Diary About Loves Site


Let's Talk!


please drop nice word here
leave your link please !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Jujue Lyana

Best View at GOOGLE CHROME!