//Forever Imperfect
SPM

Jumaat, 26 Oktober 2012 @ 7:31 PTG | 0 Comment [s]

Hai semua . sihat tak ??? ieka sihat alhamdulillah . macam mana dengan raya aidiladha , best tak ??
mesti lha best kan , dapat balik kampung , jumpa saudara mara kan tapi ieka tak balik kampung pun , sebab
tempat dialisis kat kampung abah tak ada . susah sikit lha nak balik kampung . kampung ieka kat mana ????
kampung ieka kata PERAK je . jauh kan , nak buat macam mana , abah orang PERAK . hehehe . cuba kira dengan jari awak , tinggal berapa hari je nak SPM kan .


masuk hari nihh tinggal 10 hari lagi je , macam tak ready lagi je nak SPM .haha , hari tuhh PERCUBAAN SPM ieka , 3 matapelajaran je gagal , sedihh je . Mak cakap , buat betul-II masa SPM nanti , jangan buat main-II . Insyaallah mak , ieka buat betul-II . kawan-II blogger ieka yang ambil SPM , ieka ucapkan GOOD LUCK k . 

#ikhlas dari saya NUR ATIKAH BINTI ZAKARIYA .



Rindu Dekat Kampung .

Sabtu, 28 Julai 2012 @ 8:50 PTG | 0 Comment [s]

hye semua . sihat tak ?? ieka sihat alhamdulillah . hari nihh puasa yang ke-8 kan . tak lama lagi dah nak raya , tahun nihh tak dapat balik kampung lha . rindu nak balik kampung tau . korang balik kampung ke masa raya nanti and jangan lupa datang rumah masa raya nanti tau . ieka boleh gila , tak dapat nak balik kampung , dah hampir 5 tahun lebih kot tak balik kampung . okay lha , dah tak tahu nak update apa lagi , lain kali ieka update lagi okay . bye . :)


Older Post
The Disclaimer


hye peeps ! welcome to my blog , hope you can leave you footstep on my shoutbox . thanks you :D
fb I // fb II // twitter


Navigations!

Diary About Loves Site


Let's Talk!


please drop nice word here
leave your link please !


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Jujue Lyana

Best View at GOOGLE CHROME!